Radno vreme Pon - Pet od 9:00 do 17:00

Usluge

Usluga I

ZAKUP

Rentiranje vozila do 48 meseci sa vraćanjem vozila nakon perioda finansiranja Zakupodavcu (Fleet Partneru)

REGISTRACIJA

Usluga registracije vozila za svaku godinu sa uračunatim taksama i tehničkim pregledima (po zahtevu klijenta obezbeđivanje zelenog kartona ili druge dodatne dokumentacije), uz preuzimanje kompletne administracije.

OBAVEZNO I KASKO OSIGURANJE

Nudimo uslugu obaveznog i kasko osiguranja tokom celog perioda finansiranja. U kasko polisu je ukalkulisano puno kasko osiguranje sa osiguranjem putnika. Vođenje evidencije o eventualnim štetama i pomoć klijentu u otklanjanju istih, od zakazivanja termina do brige o skraćivanju vremena trajanja popravke, sastavni su deo ove usluge.

Usluga II

ODRŽAVANJE VOZILA

Održavanje vozila tokom celog perioda finansiranja, zakazivanje servisa i popravki, poštovanje rokova i stalna komunikacija kako sa klijentom, tako i sa ovlašćenim servisima.

MENADŽMENT PNEUMATIKA

Blagovremeno obezbeđivanje potrebnih sezonskih setova pneumatika, zakazivanje termina zamene, obezbeđenje usluge na lokaciji koju zahteva klijent, skladištenje nesezonskog seta pneumatika u hotelu za gume, briga o stanju pneumatika.

POMOĆ NA PUTU

Usluga pomoći na putu 24/7/365 u zemlji i inostranstvu. Brz odziv u slučaju kvara bilo u gradskoj sredini ili van nje. Obezbeđivanje pomoći u rešavanju kvara na licu mesta ili šlepovanja do najbližeg ovlaščenog servisa. Po potrebi obezbeđenje zamenskog vozila.