Radno vreme Pon - Pet od 9:00 do 17:00

FLEET PARTNER DRIVE
BENEFITI

Fleet Partner Drive je pružila mogućnost dodatnih unapređenja usluge dugoročnog zakupa, krojenih prema potrebama postojećih klijenata koji će od sada moći preko svog mobilnog telefona, iskusiti sledeće novitete:

01
Kontrola vozila

Kontrolisati svoje vozilo na daljinu, uživajući u pogodnostima i sigurnostima dugoročnog zakupa;

02
Obaveštenja

Na jednostavan i pregledan način, u vidu notifikacija, dobijati obaveštenja u vezi održavanja vozila

03
Zakazivanje termina

Brzo i lako na klik da zakažete termin koji Vama najviše odgovara za redovne ili hitne intervencije

04
Saznajte prvi

Prihvatanjem opcije dobijanja obaveštenja, dobijati zanimljive informacije o novim ponudama, modelima prilagođenim Vašem profilu i novostima vezanim za poslovanje FleetPartner-a

05
Online podrška

Direktno elektronski prijaviti štetu, incidente ili probleme sa vozilom

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja ukoliko Vam budu potrebna, na raspolaganju Vam je flotni menadžer na broju telefona 011 4000 700 ili putem mejl adrese office@fleetpartner.rs

OSNOVNI BENEFITI
* * *
Kontrolišite svoje vozilo na daljinu, uživajte u pogodnostima i sigurnosti dugoročnog zakupa.
* * *
Kroz Fleet Partner Drive, ne morate da pamtite kada pristižu obaveze u vezi održavanja. Na jednostavan i pregledan način, u vidu notifikacija, ćete dobijati obaveštenja kada je vreme da isplanirate sledeću aktivnost.
* * *
Brzo i lako zakažite termine koji Vam najviše odgovaraju za redovne ili hitne intervencije, zamenu pneumatika i druge intervencije na Vašem vozilu uz Fleet Partner Drive aplikaciju.
* * *
Prihvatanjem opcije dobijanja obaveštenja, ne propustite zanimljive informacije o novim ponudama, modelima prilagođenim Vašem profilu i novostima za poslovanje Fleet Partner-a.
* * *
Prijavite štetu, incidente ili probleme sa vozilom direktno kroz Fleet Partner Drive aplikaciju, pojednostavljujući proces prijavljivanja i obezbeđujući blagovremeno rešavanje svih incidenata koji se dogode na putu.
Imate dodatna pitanja?

Budite slobodni da nas kontaktirate!